www.lemitec.de
Staatliche Fachschule für Lebensmitteltechnik Kulmbach
Interaktiv
#1

Why are chicken, fish and beans better to eat than red meat?

in Fachform zu Fleisch und Fleischerzeugnissen 12.12.2017 08:44
von Williamhawk | 72 Beiträge

Hi,
In general, red meats (beef, pork and lamb) have more cholesterol and saturated (bad) fat than chicken, fish and vegetable proteins such as beans. Cholesterol and saturated fat can raise your blood cholesterol and make heart disease worse. Chicken and fish have less saturated fat than most red meat. The unsaturated fats in fish, such as salmon, actually have health benefits. Omega-3 fatty acids, found in fish and some plant sources, may reduce the risk of cardiovascular disease.

Beans don’t contain cholesterol, only animal products do. There are many types of beans – pinto, kidney, garbanzo, soybeans, etc. – and they’re all good for you. Put lentils, split peas and black-eyed peas on the list, too! None of them have cholesterol unless they’re prepared with meat (such as pork and beans) or with lard (such as refried beans). Is it true?

Please help.
Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References: https://healthyforgood.heart.org/Eat-sma...ealthy-Proteins

Data RecoveryMarketingExamples

nach oben springen


Anonyme Gäste haben nur Leserechte bei Diskussionen.
Wir legen Wert auf die Verwendung von realen Namen (Phantasienamen füren zu Einordnung Anonymus ohne Rechte im Forum).
Ihren persönlichen Kontobereich erreichen Sie über den Link auf Ihrem Benutzernamen.

Besucher
0 Mitglieder und 1 Gast sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Novello
Forum Statistiken
Das Forum hat 183 Themen und 1303 Beiträge.

Heute waren 5 Mitglieder Online:
Georg, Johannes, Michael, Pabst, Sabine Schoener

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor